usein kysytyt kysymykset

Minkä kokoisille mekot sopivat

mekkomme sopivat erikokoisille naisille, sillä pääasiassa ompelemme ne reiluina, jotta niitä voi tarvittaessa pienentää. Kokohaarukka on yleensä 36-42

toimitusaika

Toimitusaikamme on tällä hetkellä noin 2 viikkoa. Häämekoissa sesonkiaikaan toimitusaika voi olla pidempi.

voiko mekkoja tulla sovittamaan?

Olet sydämellisesti tervetullut Lahteen Villähteelle entiseen rouheaan bussitehtaaseen sovitukseen. Mikäli valmiista puvuista ei löydy sopivaa, voimme yhdessä ideoida sinulle unelmiesi mekon.

Onko mekot uniikkjea?

Kyllä. Kaikki mekkomme ovat ainutlaatuisia ja uniikkeja.

Näkyvätkö kaikki mekot läpi?

Useimmat mekkomme kuultavat läpi, mutta niihin on mahdollista toteuttaa vuorikangas sekä nuden värisiä kauniita alusmekkoja on nykyisin paljon vaateliikkeissä valmiina. Lähtökohtaisesti haluamme jättää mekot ilman vuorta, sillä tällöin pitsin kaunein olemus tulee esille. 
Mekkojamme menee myös paljon valokuvaajille, jotka usein toivovat läpikuultavuutta.

Onko kaikki materiaali kierrätettyä ja tehdäänkö mekot suomessa?

Kyllä. Jokainen kangas on kierrätettyä; entinen verho, päiväpeitto tai pöytäliina. Jokainen mekko on MARI KETOSALMEN suunnittelema ja omin käsin ompelema. Yhteen mekkoon menee noin 10 tuntia työaikaa.

voinko tuoda oman pitsin mekkoani varten? 

Se olisi ihanaa. Näin tunnearvoa on vielä enemmän. Mikäli pitsisi ei riitä koko pukuun voimme yhdistää siihen meidän pitsejämme. 
Tilausmekkojen hinnat alken 500€ riippuen mallista.

VOinko saada värikkään mekon? Värjäättekö kankaita?

Emme värjää. Mekot ovat alkuperäisen materiaalin värisiä.

Ketkä ovat asiakkaitanne?

Valokuvaajat, artistit ja morsiamet. Iloksemme mekkoja tilataan myös ihan arkikäyttöön. Pitsi on aina hengittävä ja näin ihanan tuntuinen päällä.